Babil | 1.Sezon 1.Bölüm Fragmanı | 17 Ocak 2020










Başrollerinde Halit Ergenç, Ozan Güven, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Aslı Enver ve Birce Akalay’ın yer alacağı Babil dizisinin yayınlanacağı kanal değişti. Dizinin ilk olarak Digiturk’un intenet platformu beIN Connect üzerinden yayınlanacağı açıklanmıştı. 

Dizinin senaristliğini Nüket Bıçakcı ve Özlem Yücel yapacak. Dizinin ilk sezonunun toplam 13 bölüm olacağı biliniyor. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, yönetmenlik koltuğunda ise Uluç Bayraktar’ın olacağını açıklamıştı. Dizinin yayınlanabilmesi için Star TV ve Fox TV ile görüşülüyor. 

Olayla ilgili beIN Media Group ve Ay Yapım’dan ortak bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; 

“beIN MEDIA GROUP ve Ay Yapım olarak aldığımız ortak kararla “Babil” dizisinin beINCONNECT Platformunda yayınlanmayacağını bildirmek isteriz. Her iki kuruluş açısından da yayın takvimiyle ilgili değişen zamanlamaların taraflara uymaması sebebiyle yapılan anlaşmayı maalesef karşılıklı olarak sona erdirmiş bulunmaktayız.” İfadelerine yer verildi.

Dizinin İlk Bölüm Konusu

İdealist bir ekonomi profesörü olan İrfan’ın (Halit Ergenç) hayatı, haksız yere işten atılması ve 7 yaşındaki oğlu Deniz’in (Beren Kasımoğulları) hastalanmasıyla alt üst olur.

Kapılar birer birer yüzüne kapanırken, karısı Eda’nın (Nur Fettahoğlu) çocukluk arkadaşları Egemen’den (Ozan Güven) yardım istemesiyle İrfan kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın içinde bulur. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay’ın (Birce Akalay) tehlikeli iş adamı Süleyman’ın (Mesut Akusta) sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla karşı karşıya kalacaktır. Bu macerada karşısına çıkan idealist genç kız Ayşe (Aslı Enver) onun kurtarıcısı olabilecek mi?


Yorum Gönder

0 Yorumlar