Messiah 2.Sezon İzle | 2021


Messiah dizisi 1.sezonda neler olmuştu?

CIA ajanı Eva Geller’in Ortadoğuda ruhani bir hareket başlatan ve siyasi kargaşa yaratıp kendini İsa’nın ikinci gelişi olduğunu iddia eden bir adamı araştırmasını konu edinen Netflix dizisi “Messiah” yeni yılın ilk günü ilk sezon bölümlerinin yayınlanmasıyla başladı.
İnsanların Mesih etrafında toplanmaları ve ona inanmaları Dünyanın hatta bilhassa CIA’in dikkatini çekmiş ve bu adamın kim olduğunu ne yaptığını ve insanları hangi amaca yöneltmek istediğini araştırmak ise CIA uzmanı Eva Geller’in (Michelle Monaghan) sorumluluğunda olacaktır.

Adam, onun mucizeler yarattığını iddia eden müritler kazanmaya devam ederken, küresel medya bu karizmatik adamın cazibesine giderek daha fazla kapılmaya başlar. Geller, bu adamın gerçekten ilahî bir varlık mı yoksa dünyanın jeopolitik düzenini bozabilecek aldatıcı bir sahtekâr mı olduğunu ortaya çıkarmak için uğraşmalıdır.

Hikâye ilerledikçe, olaylar İsrailli bir istihbarat görevlisi, Texaslı bir vaiz ve kızı, Filistinli bir mülteci ve olayı haber yapan bir gazeteci gibi birçok farklı kişinin bakış açısından, iç içe geçmiş şekilde anlatılıyor.

Netflix’s ‘Messiah’ Star Mehdi Dehbi Says His First Role Ever Was Baby Jesus

Dizinin popülaritesine rağmen Netflix 2. sezon yenileme kararı açıklamasını en az 1 ay sonra verecektir. Netflix dizilerinin geleceği hakkında kararlarını genellikle yayınlamasından bir kaç ay sonra veriyor.

Henüz resmi bir açıklama yapılmayan Messiah 2. Sezon onayı verilmesi halinde 2021 yılı ilk döneminde yayınlanacağını tahmin ediyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar