Rambo 5: Son Kan | Rambo: Last Blood İzle | 20 Eylül 2019 | Türkçe Altyazılı


Altın Küre ödüllü oyuncu Sylvester Stallone'un başrolünde yer aldığı ikonik seriyi yeniden dirilten yeni devam halkasında; Eski bir asker olan John Rambo'yu Arizona'daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde Travma Sonrası Stres Bozukluğu ile baş etmeye çalışırken görüyoruz. Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria'dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria'nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo'nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır. Rambo adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır.

Yorum Gönder

11 Yorumlar

  1. aramıza hoşgeldiin :) trailer tamam. film de yüklüycen mi. rambo sevilmez mii. izleriz tabii. bir sinema delisi olarak umarıım bulamadığım filmleri bulurum burdaaa hihihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşbuldum efenim rambo sevilir, burayı hep güncel tutmaya gayret edeceğim

      Sil
    2. bu arada buraya film eklemeyeceğim ama şunu söyleyim bir çok film bende olacak :)

      Sil
  2. Merhaba. Takibiniz için teşekkür ederim. Ben de takibinize dönüş sağladım. Yeni bir site sanırım. Hoş geldiniz diyelim. Diziler ve filmleri severim. Sıkça ziyaret edeceğim bundan sonra sizi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet dönüşünüz için teşekkür ederim çok memnun olurum

      Sil
  3. Vay be aklıma 90'larda izlediğim Rambo İlk Kan filmi geldi.

    YanıtlaSil
  4. Yillar önce izlediklerimizle boy ölçüşebilecek mi merak ediyorum 😊

    YanıtlaSil
  5. İlk filminden sonrakiler aynı tatta olmamıştı ama bakalım bu nasıl olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. efsaneye yakışır bir finale benziyor bakalım

      Sil